Kuşadası Zabıtasından Sahte Parfüm Operasyonu

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yaz sezonu boyunca yapılan denetimlerde Bin 268 şişe sahte parfüm ele geçirildi. İnsan sağlığına da zararlı olan sahte ürünleri satan kişilere ise toplam 61 bin 494 lira para cezası kesildi.
Kent genelinde huzur ve güveni sağlamak amacıyla çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, izinsiz seyyar satıcılık yapanlara göz açtırmıyor. Bir yandan vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan kişilerle mücadele eden ekipler, diğer yandan da Kuşadası'nı ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlere yüksek fiyatlara satılmak istenen sahte ürünlere geçit vermiyor.
Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yaz dönemi boyunca kentin turistik çarşılarında yapılan denetimlerde 1268 şişe sahte parfüm ele geçirildi. Dünyaca ünlü markaların kopyası olan parfümlere el koyan ekipler, izinsiz olarak satan kişilere de Kabahatlar Kanunu'nun 37'nci maddesi uyarınca toplam 61 bin 494 lira para cezası uyguladı. Sahte parfümler, cilt kanserinden solunum yollarına kadar birçok hastalığın nedeni olabiliyor. Uzmanlar merdiven altı dükkânlarda üretilen bu tür ürünlerin kesinlikle satın alınmaması yönünde vatandaşlara uyarıda bulunuyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası-Söke Yolunda Feci Kaza: 2 Ağır Yaralı
- Kuşadası-Selçuk Yolunda Feci Kaza: 1 Çocuk Öldü 5 Yaralı
- Kuşadalı İş İnsanı Karadeniz Tatil Turunda Feci Şekilde Hayatını Kaybetti!
- Kuşadası’nda Kruvaziyer Limanının ÇED Toplantısı’na Polis Müdahale Etti!
- Kuşadası'nda Denize Giren 61 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.