Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67944.940$

Kuşadası'nda Bekirağa şarküteri ve kahvaltı salonu açıldı


Kuşadası'nda Bekirağa şarküteri ve kahvaltı salonu açıldı
Cumhuriyet Mahallesi 50'inci yıl caddesinde kurulan Bekirağa Şarküteri ve Kahvaltı Salonunun açılışı yapıldı.

Kuşadası'nda, Cumhuriyet Mahallesi 50'inci yıl Caddesi'nde konumuyla dikkat çeken yeni bir mekan hizmete girdi. İşletmenin açılışına Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent İlbahar ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "1974'den bu yana var olan bir marka Bekirağa. Bugün burada hem mandıra hizmeti verecek hemde sabah kahvaltısı yapabileceğiniz bir mekan yaratmışlar. Yeni mekan açmak hem zordur hem heyecanlıdır. Ben öncelikle kendilerine Kuşadamıza böyle bir mekan kazandırdıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

İşletmeciliğini Mustafa Şensez ve Özlem Çetin'in yaptığı Şarküteri ve Kahvaltı Salonu, farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 1974'den beri Bekirağa ismiyle faaliyet göstererek marka haline gelen işletmede hem kahvaltı hemde şarküteri bir arada olacak.

Şarküteri bölümünde bulunan peynir çeşitleri, tereyağ çeşitleri, bal, kavurma, zeytin çeşitleri, süzme yoğurt, çiğ süt, kaymak, taze manda yoğurdu, ceviz ve incir çeşitleri ile Kuşadalılara farklı lezzetler sunacak. Ayrıca gurme çeşitleri ile de servis yapılacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!