Kuşadası'nda çöp Ev'den 4 kamyon çöp çıktı!

Kuşadası Belediyesi, Türkmen Mahallesi’nde tek başına yaşayan bir kadının evinden 4 kamyon çöp çıkarttı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından boşaltılan ev bit, pire ve haşerelere karşı ilaçlandı.
Türkmen Mahallesi’nde 4 katlı bir apartmandan kötü kokular gelmeye başlayınca bölgede oturanlar durumu Kuşadası Belediyesi’ne bildirdi. İhbar üzerine apartmanın bulunduğu adrese zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada kötü kokunun zemin kattaki daireden geldiği belirlendi.
Ekipler, evde yaşayan Serap Ö.’yü polis eşliğinde ikna ederek kapıyı açmasını sağladı. Eşi yaklaşık 2 ay önce organ yetmezliğinden ölen kadının evinden 4 kamyon çöp ile atık çıkartıldı. Toplanan çöp ve atıklar imha edilmesi için Kuşadası Belediyesi’nin Yaylaköy Mahallesi’nde bulunan atık toplama alanına götürüldü. Sıcak suyla yıkanıp temizlenen ev, bit, pire ve haşerelere karşı ilaçlandı. Apartman sakinleri, evi temizledikleri için Kuşadası Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası'nda Avrupa standartlı bölgenin en nitelikli Kök Anaokulu açıldı!
- Kuşadası'ndan Nepal'e giden turist kafilesi mahsur kaldı!
- Paylaşım yapmadı diye Aydın BŞB'deki işinden oldu!
- Kruvaziyer turizminde ağustosta rekor kırıldı!
- Kuşadası’nda kızına hediye aldığı otomobil dakikalar içinde yandı: LPG tankı patladı!
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.