Kuşadası'nda Çöp'e "Çöp Dökmek Yasak!"

Kuşadası Belediyesi'ne ait ilçenin bir çok mahallelerinde bulunan çöp kovalarında ilginç uyarılar, vatandaşların dikkatinden kaçmadı.
CHP'li Kuşadası Belediyesi’nin “temiz çevre” seferberliğinde komik görüntüler ortaya çıktı.
Çöp, moloz ve bahçe atığı dökenlere 12 bin 140 lira para cezası uygulanacağını vurgulayan uyarı yazıları, çöp konteynerlerine da yapıştırılınca vatandaşın kafası karıştı. “Çöpe çöp dökmenin yasak” olduğu izlenimi bırakan uyarıların kimin talimatı ile konteynerler üzerine yapıştırıldığı belirlenemedi.
Ortaya çıkan bu görüntü, temizlik seferberliğinin ne kadar plansız yürütüldüğünü gözler önüne sergilerken, pek çok kişinin kafasında da, “çöpü çöpe dökemeyeceksek, nereye dökeceğiz” sorusunu yarattı.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ömer Günel'den Sıddık Aydın’a 2 milyon liralık iftira davası
- Avm Otoparkı 3 Aylığına Festival Alanına Dönüştürüldü, İzinler Ve Güvenlik Önlemleri Tartışma Konusu Oldu!
- Kıbrıs'taki Ani Ölüm Kuşadası'nı Yasa Boğdu!
- Gümrük Muayenesi Bekleyen Araçlar Dışarıda, Şahsi Araç İçeride!
- Kuşadası Belediyesi 2 İş Makinesi Operatörü Alacak!



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.