Kuşadası'nda Hastane Dolup Taştı!

Kuşadası’nda Kurban Bayramı tatili nedeniyle nüfus katlanınca devlet hastanesinde de yoğunluk arttı. Vatandaşlar acil serviste uzun süre beklemek zorunda kaldı.
Aydın’ın Kuşadası ilçesi 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Bayram tatilinde ilçenin nüfusu 500 bine dayandı. Nüfus artışı Kuşadası Devlet Hastanesi’ne de yansıdı. Hastanenin acil servisi doldu taştı. Acil serviste uzun kuyruklar göze çarptı. Yoğunluğu gören bazı vatandaşlar çareyi özel hastanelere gitmekte buldu.
Bazı vatandaşlar durumu kritik olmayan kişilerin de acil servise geldiğini söyleyerek tepki gösterdi. E.D. isimli hasta, “Burası acil servis, normal poliklinik hastaları durumu yanlış anlıyorlar o yüzden burada uzun kuyruklar oluşuyor. Acil servis hastaları da beklemek zorunda kalıyor. İnsanlarımızın bilinçlenmesi gerekiyor. Adı üstünde acil servis, o yüzden uzun kuyruklar oluşuyor. Acil bakılması gereken hastalar da yoğunluk oluşunca beklemek zorunda kalıyor” ifadelerini kullandı.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kıbrıs'taki Ani Ölüm Kuşadası'nı Yasa Boğdu!
- Gümrük Muayenesi Bekleyen Araçlar Dışarıda, Şahsi Araç İçeride!
- Kuşadası Belediyesi 2 İş Makinesi Operatörü Alacak!
- AKP'li Tarım Bakanı Yumaklı’dan AKP'li Aydın Büyükşehire ‘Uygunsuzluk’ eleştirisi
- Kuşadası'nda Alkollü Sürücü Skuter Sürücüsünü Hayattan Kopardı!



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.