Aydın
15 Mart, 2026, Pazar
  • DOLAR
    44.27
  • EURO
    50.59
  • ALTIN
    7136.0
  • BIST
    13.093
  • BTC
    71513.806$

Kuşadası'nda Havalar Isındı Plajlar Doldu Taştı!

Kuşadası'nda Havalar Isındı Plajlar Doldu Taştı!
Covid-19 nedeniyle diledikleri gibi yaşamayı neredeyse unutan vatandaşlar havaların ısınması ile sahillere, Milli Park ve ormanlık alanlara ve piknik alanlarına hücum etti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi kelimenin tam anlamıyla yaz sezonu açtı. İzmir, Manisa, Denizli gibi iller ile Aydın'ın ilçelerinden Kuşadası'na akın eden vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkarmaya başladı. Termometrelerin 30 dereceyi gösterdiği Kuşadası'nda, vatandaşlar plajları büyük ölçüde doldurdu. 

Dilek Yarımadası Milli Parkı'na uzun bir süreden sonra binlerce  araç giriş yaparken, Piknik alanları hınca hınç dolmaya başladı. 

PLAJLARDA YAZ GÖRÜNTÜLERİ

Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar denizi, Kuştur Pygale, Halk Plajı ve Sevgi Plajı kumsalları yazlıkçıların akınına uğrarken, vatandaşların uğrak noktası haline geldi. 

Deniz, güneş, kum üçlüsünün tadını çıkaranlar Covid-19'u, mesafe kuralını unuttu. Restoran ve kafeler aylardır kapalı olmasına rağmen yeniden müşterilerine kavuşmanın sevincini yaşadı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!