Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2326.4
  • BIST
    9072.61
  • BTC
    70506.08$

Kuşadası'nda Hırsızlık Zanlılarına Operasyon!

Kuşadası'nda Hırsızlık Zanlılarına Operasyon!
Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Yavansu Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayının zanlıları, polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Şahıslar sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Yavansu Mahallesinde bulunan bir evde hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine polis harekete geçti. Adreste, olay yerinde ve çevrede bulunan güvenlik kameraları ile MOBESE kameraları incelemeye alınırken, tüm teknik çalışmalar yapıldı. Kapsamlı çalışmaların ardından olayın şüphelilerinin İ.K. ve M.T. isimli kişiler olduğu tespit edildi. İki zanlının Dağ Mahallesinde bir evde oldukları tespit edildi. Akabinde düzenlenen operasyon ile belirlenen adreste şahıslar kıskıvrak yakalandı.

TELEVİZYONLAR ELE GEÇİRİLDİ

Hırsızlık olayında çalınan eşyaların T.B. isimli kişinin Hacıfeyzullah Mahallesinde bulunan evine götürüldüğü tespit edildi. Evde yapılan aramalarda hırsızlık olayına konu olan ve farklı markalardaki 3 adet televizyon ile birlikte farklı hırsızlık olayları sonucunda çalındığı değerlendirilen 4 adet televizyon olmak üzere toplam 7 adet televizyon ele geçirildi. Yakalanan 3 zanlı gözaltına alınarak gerekli yasal işlemleri için Emniyete götürüldü. T.B. hakkında suç eşyasını satın almak suçundan gerekli adli işlemler yapıldı. İ.K. ve M.T. ise çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!