Kuşadası’nda İğrenç Olay!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğu S.K.'ye cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 1'i avukat 5 kişi, tutuklandı.
Kuşadası'nda 14 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulundukları iddia edilen 5 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Kuşadası polisi, küçük yaşta ki S.K.'nın ifadesine başvurdu. S.K. ilk ifadesinde biri Avukat M.M.K. ile 5 kişinin ismini verdi. Gözaltına alınan şüpheliler, Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
HEPSİ TUTUKLANDI
Polisin büyük gizlilik içinde yürüttüğü operasyon sonucu adliyeye sevk edilen biri Avukat M.M.K. ile kimlikleri açıklanmayan 5 kişi tutuklanarak Söke Cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
YENİ GÖZALTILAR OLABİLİR
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, yeni gözaltıların olabileceği öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası'nda Avrupa standartlı bölgenin en nitelikli Kök Anaokulu açıldı!
- Kuşadası'ndan Nepal'e giden turist kafilesi mahsur kaldı!
- Paylaşım yapmadı diye Aydın BŞB'deki işinden oldu!
- Kruvaziyer turizminde ağustosta rekor kırıldı!
- Kuşadası’nda kızına hediye aldığı otomobil dakikalar içinde yandı: LPG tankı patladı!
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.