Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.02
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9090.13
  • BTC
    69908.05$

Kuşadası'nda Kabotaj Bayramı Kutlandı

Kuşadası'nda Kabotaj Bayramı Kutlandı
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kuşadası’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Renkli ve coşkulu anlara sahne olan kutlamalar, kentin farklı noktalarında gün boyunca sürecek.

Kuşadası’nda 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 96. yılı kutlamaları, Atatürk Anıtı'na Kuşadası Liman Başkan Vekili Önder Eyigün tarafından çelenk konulmasıyla başladı. Resmi törenin ardından Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Cihan Seymen ve Kuşadası Liman Başkan Vekili Önder Eyigün’ün katılımıyla Kuşadası Sualtı Fotoğraf Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Kutlamalar, El Heykeli önündeki sahilde dalgıçlar tarafından deniz temizliği yapılması ve su sporları gösterisiyle devam etti. Daha sonra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve beraberindekiler Ege Port Limanı’ndan römorkörle açılarak denize şehitlerin anısına sembolik olarak çiçek bıraktı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, gün boyunca düzenlenecek yarışmalarda dereceye giren sporculara Güvercinada’daki törende ödül ve madalyalarının verilmesiyle sona erecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!