Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2300.4
  • BIST
    9075.04
  • BTC
    71297.44$

Kuşadası'nda Kuaför Ücretlerine Büyük Zam!

Kuşadası'nda Kuaför Ücretlerine Büyük Zam!
Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası (KESO); erkek kuaförü, kadın kuaförü ve güzellik salonları işletmelerindeki fiyat listeleri güncellendi. Belirlenen fiyatlar vatandaşların tepkisine yol açtı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde erkek kuaförü, kadın kuaförü ve güzellik salonlarında fiyatlar zamlandı. Kuşadası’nda saç ve sakal tıraşı olan bir kişinin en az 300 TL ücret ödemesi gerekiyor. Kadınların bakım için ödeyecekleri ücretler ise çok daha fazla el yakıyor. Kadınlar için sadece saç kesiminin ücreti 300 TL oldu. Bunun yanı sıra boya yaptırmak isteyen bir kadın en az 500 ila 700 TL arasında ücretlerle karşılaşıyor.

“SADECE DÖRT AY ÇALIŞIYORUZ”
Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Başkanı Ahmet Çalım, tepki çeken zam oranlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zamda dükkân kiralarını adres gösteren Çalım, “Berberler ve kuaförlerin fiyat artışında Kuşadası’ndaki dükkân kiralarının çok yüksek olması büyük bir etken. Aynı zamanda yılın sadece dört ayında sezonun olması ve masrafların ağır olması nedeniyle ortak kararla fiyat artışına gidildi” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!