Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2480.8
  • BIST
    9530.47
  • BTC
    61370.88$

Kuşadası'nda Lebalep Eğlenceye Ceza Yağdı!

Kuşadası'nda Lebalep Eğlenceye Ceza Yağdı!
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde eğlence düzenlenen 5 turistik otele baskın yapan ekipler, 5 tesis ile 60 kişiye toplam 224 bin 250 lira ceza yazdı. Covid-19 vaka sayılarının hızla artması, bilim insanlarının “Üçüncü dalga çok daha kaotik ortama, bir sürece yol açma riski taşıyor. Hızlanma ivmesi ve gidişi çok ciddi ve korkutucu” uyarıları da eğlencelere engel olmadı.

Aydın Kuşadası'nda onlarca kişi turistik otellerin içindeki eğlence mekanlarını doldurdu. Pandemi kurallarına aykırı, müzik eşliğinde eğlenenlerin paylaştığı görüntülerin tepki toplaması üzerine, kolluk kuvvetlerini harekete geçirdi. Polis ekipleri 5 otelin eğlence mekanlarına baskın yaptı, otel yöneticileri ile birlikte 60 kişiye ceza yazdı.

"5 OTELE BASKIN YAPILDI"

Kuşadası Kaymakamlığı yapılan baskının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı saatlerde eğlenenlere ve eğlence mekanlarına İl Hıfzıssıhha Kurul kararları ihlal edildiği için yasal işlem yapıldığını duyurdu.

Alınan bilgiye göre Covid-19 tedbirlerine aykırı hareket eden 4 konaklama tesisine 1'er, bir konaklama tesisine ise iki kez Hıfzıssıhha kanununa aykırı hareket etmekten; otellerde bulunan 60 otel müşterisine ise sosyal mesafe kurallarına aykırı hareket etmekten toplam 224 bin 250 lira ceza kesildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!