Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67837.399$

Kuşadası'nda Motosiklet Denetimi Devam Ediyor!


Kuşadası'nda Motosiklet Denetimi Devam Ediyor!
Trafiğe kapalı yollar ile yayalara ayrılmış cadde ve kaldırımlarda kural tanımayan motosikletlilere Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri "dur" dedi. Kahramanlar Caddesi, Sağlık Caddesi, Öğe Sokak ve Sevgi Sokak gibi yaya yoğunluğu olan bölgelerde yasağa uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı.

Kent genelinde düzeni sağlamak için 7/24 mesai yapan Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, turizm sezonu dolayısıyla motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirdiği denetimlerini arttırdı. Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen Kuşadası’nın turistik çarşıları ile trafiğe kapalı alanlarda motosiklet kullanan ve park yapan kural tanımaz sürücülere yönelik 10 farklı noktada denetim yapıldı. Yaklaşık 1 saat süren denetimde kuralları ihlal eden sürücülere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 38’inci maddesi uyarınca 617'şer lira cezai işlem uygulandı.

Bazı sürücülerin, ekipleri görünce kaçmaya çalıştıkları gözlemlenirken, yetkililer bu uygulamaların periyodik aralıklarla devam edeceğini  belirttiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!