Kuşadası'nda muhteşem manzaraya muhteşem proje geliyor

Başkan Ömer Günel, Kesedağı’nda bulunan Atatürk heykeli ile civarının kısa süre içerisinde modern bir mesire alanı olarak düzenleneceğini müjdeledi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kente kazandıracağı önemli projelerden biri olan Kesedağı mesire alanını ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu. İlgili birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Kesedağı için hazırlanan mesire alanı projesinin detayları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Başkan Ömer Günel, proje tamamlandığında bölgenin keyifle zaman geçirilebilecek bir sosyal donatı alanı olacağını belirtti.
.jpg)
Başkan Günel, “Müthiş Kuşadası manzaramıza karşı keyifli, huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı oluşturacağız. Çalışmalarına başladığımız alanda hemşehrilerimiz ve ziyaretçilerimiz huzurla zaman geçirecekler. Şimdiden tüm Kuşadası’na hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Proje kapsamında 52 bin metrekare mesire alanında çocuk oyun ve yürüyüş alanları, kafeteryalar, spor grupları ve peyzaj alanı yer alacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası'nda Denize Giren 61 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti
- Kuşadası Kaymakamından Radikal Karar! Trafiği Rahatlatan Cep Uygulaması Başladı!
- Kuşadası'nda Beach Club'da Bıçaklı Kavga: 1'i Ağır 2 Yaralı
- Kuşadası'nda 5. Kattan Düşen Adam Hayatını Kaybetti!
- Boğulma Tehlikesi Geçirenleri Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti!



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.