Aydın
17 Şubat, 2026, Salı
  • DOLAR
    43.72
  • EURO
    51.93
  • ALTIN
    7014.0
  • BIST
    14.181
  • BTC
    68377.802$

Kuşadası'nda Plajda Bir Kişi Boğuldu!

Kuşadası'nda Plajda Bir Kişi Boğuldu!
Aydın’ın Kuşadası ilçesi’nde bulunan dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajında 65 yaşındaki Şenol Doğan denize girdikten bir süre sonra çırpınmaya başladı.

Olay saat 15.30 sıralarında Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, 65 yaşındaki Şenol Doğan denize girdikten bir süre sonra çırpınmaya başladı. Şenol Doğan’ın çırpındığı gören çevredekiler, onu kıyıya çıkardı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Ekipleri hareketsiz kalan Doğan’a ambulansta kalp masajı yaptı. Dakikalar sonra yeniden hayata döndürülen Şenol Doğan Kuşadası Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 65 yaşındaki adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doğan'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!