Kuşadası'nda Polisten Uyuşturucu Baskını!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir apartman dairesine yapılan uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir apartman dairesine yapılan uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bir ihbarı değerlendiren ekipler uyuşturucu satışı yapan bir kişiyi takibe aldı. İkiçeşmelik mahallesinde bir apartman dairesine operasyon düzenleyen ekipler evde bulunan Y.T. isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
Evde yapılan aramada, 48.79 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde, 10 gram esrar uyuşturucu madde, 98 adet satışı yasak olan Lyrica marka sentetik hap, 1 Adet Blow mini marka kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ve 3 adet fişek ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konuldu.
Evde bulunan Y.T., isimli şahsın yapılan GBT sorgulamasında, "2 adet uyuşturucu madde ticareti yapmak, 2 adet uyuşturucu madde kullanmak, Hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından olmak üzere 5 suçtan toplam 10 yıl kesilmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan Y.T. isimli şahıs emniyetteki yasal işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası’nda kuyumcuya çuvallı soygun girişimi yarıda kaldı!
- Kuşadası’nda vatandaş diken üstünde, Avcılar İnşaat kazıya devam ediyor!
- Aydın'da nüfusu en çok artan ilçe Kuşadası oldu!
- Aydın Büyükşehir’in “Önlemi” Alay Konusu Oldu: Bariyer Var Ama Etkisi Yok!
- Kuşadası’nda Vefat Bilgilerine Erişim Tartışması!
Facebook Yorum
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.



Yorumlar
Deli Kadir
14-08-2021 06:20Haber başlığı yanlış olmuş ''CHP'li Kuşadası'nda Polisten Uyuşturucu Baskını!''yazmalıydınız, daha bi ilgi çekerdi.