Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.73$

Kuşadasıspor Evinde Mağlup: 1-2

Kuşadasıspor Evinde Mağlup: 1-2
Kuşadasıspor, ligin dibine demir atan Çarşambaspor’a da mağlup oldu. 4 maçtır galip gelemeyen siyah beyazlılar, play off hattından gittikçe uzaklaştı.

Kuşadasıspor, bir türlü dikiş tutturamıyor. Siyah beyazlı ekip, erteleme maçında evinde ağırladığı Çarşambaspor’a 2-1 mağlup oldu. Siyah beyazlılar, bu sezon sahasında ilk kez yenildi. Erman Kılıç yönetiminde 7 maçta yalnızca 1 galibiyet alan siyah beyazlı ekip, play off potasından iyice uzaklaştı. Maçın 4’ncü dakikasında ceza sahası içinde Doğan'ın geri pasında kaleci Bartu bekletmeden vurdu. Top Muhammed Öztürk'ün önünde kaldı. Onun da düzgün vuruşunda top ağlarla buluşunca Çarşambaspor 1-0 öne geçti. Golden sonra öne geçmenin verdiği rahatlıkla oyunu rakip takım yarı sahasına yığan Çarşambasporlu oyuncular, rakibine şans vermedi. Maçın 18. dakikasında Kuşadasıspor'un ilk atağında Yiğit Gökoğlan’ın sağ taraftan ortasını önünde bulan Mustafa Demirel, takımına beraberliği getirdi: 1-1.

Maçın 38. dakikasında Mehmet Bağlı'nın Çarşambasporlu Mustafa Pınar'ı düşürmesi sonucunda kazanılan serbest vuruşu kullanan Emre Fırtına, güzel bir vuruşla topu Bartu'nun sağından ağlarla buluşturdu. Çarşambaspor tekrar 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla kapandı. Maçın son dakikalarında siyah beyazlılar galibiyet için yüklendi. Kuşadasıspor ataklarında bir türü beraberlik golünü bulamadı. Çarşambaspor, bu galibiyet ile ligde kalma umutlarını arttırdı. Kuşadasıspor'un bu mağlubiyeti, sakatların ve hastaların çok olmasına bağlandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!