Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$

Kuşadasıspor ruhsuz futboluyla Play Off'a veda etti!


Kuşadasıspor ruhsuz futboluyla Play Off'a veda etti!
Kuşadasıspor Play-Off 2. Tur rövanş mücadelesinde evinde ağırladığı Belediye Kütahyaspor’a 2-1 mağlup oldu ve Play-Off’a veda etti. Teknik Direktör oyuncu değişikliğinde ve oyun sisteminde sınıfta kalırken, oynanan ruhsuz futbol tribünleri dolduran taraftarları çileden çıkardı.

TFF 3. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında deplasmanda Belediye Kütahyaspor’a 2-1 mağlup olan Kuşadasıspor, sahasında konuk ettiği Kütahyaspor karşısında oynadığı kötü futbolla, hayal kırıklığı yarattı.

Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanan müsabakaya ev sahibi taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Siyah beyazlı ev sahibi ekip ilk maçtaki dezavantaj sebebiyle maça etkili başladı. Topa sahip olan siyah beyazlılarda Oğuzhan Erdoğan ve Aykut Çift girdiği müsait gol pozisyonlarını değerlendiremezken taraftarlarına saç baş yoldurdu.

Dakikalar 37’i gösterdiğinde Belediye Kütahyaspor sağdan geliştirdiği atakta, ceza sahası içinde topukla şık bir gol kaydeden Can Muhammet Vural skoru 1-0’a getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve devreye 1-0’lık Kütahya üstünlüğüyle girildi.

İkinci yarıya daha motive ve baskılı başlayan Kuşadasıspor, dakika 61’de sağ kanattan geliştirdiği atakta golcüsü Aykut Çift ile skorda dengeyi getirdi. Bulduğu golden sonra oyun disiplininden uzaklaşan Ada ekibinde, Teknik Direktör tarafından oyuncu değişikliği yapılmayınca sahadaki oyuncuların ruhsuz futbol oynaması ile 90+7. dakikada kalesinde golü gördü ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Play-Off’lara veda eden Kuşadasıspor seneye 3.lig'te yoluna devam edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!