Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67868.438$

Kuşadasıspordan Soğuk Havada 1 Puan

Kuşadasıspordan Soğuk Havada 1 Puan
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kuşadasıspor, evinde ağırladığı, Play-Off'ta kendisi gibi iddialı Giresun ekibi Amberçay Eynesil Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Yağmurun ağırlaştırdığı zeminde oynanan maçın ilk dakikalarında her iki takım da oyuna kontrollü başladı. Kuşadasıspor ayağa paslarla gol ararken, rakip Eynesil Belediyespor saha içindeki dağılımıyla oyuncu markajına yöneldi. Orta saha mücadelesi halindeki maçın ilk tehlikeli atağını 32. dakikada Giresun ekibi geliştirdi. Bu dakikada sağ taraftan kendisine atılan uzun topu önünde bulan Emre Bayram'ın vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

Maçta bu tehlikeli ataktan başka golle  sonuçlanacak bir pozisyon olmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. Bu yarıda kalecilerin bir hayli üşüdüğü gözlendi.

İkinci yarıda ilk tehlikeli atak 61. dakikada Kuşadasıspor'dan geldi. Emirhan Karagülle'nin sert vuruşunu kaleci 2 hamlede önledi. Kuşadasıspor bu yarıda daha atak göründü. Maçın 75. dakikasından sonra rakip takım oyun üstünlüğünü eline alırken, yaklaşık 8 dakika Kuşadasıspor'a top göstermedi. Yağmurdan ağırlaşan zeminde futbolcular ceza sahası içinde ayakta kalmakta zorlandı. 79. dakikada Yusuf Usta önüne gelen topa, kayınca vuramadı, Eynesil Belediyespor mutlak bir golden oldu. Ağır zeminde her iki takım da gol bulamayınca maç 0-0 sona erdi. Öte yandan maça olan ilgininde az olduğu görüldü. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!