Aydın
16 Aralık, 2025, Salı
  • DOLAR
    42.71
  • EURO
    50.23
  • ALTIN
    5875.6
  • BIST
    11.456
  • BTC
    85990.649$

Kuşadasısporun Teknik Patronu Erman Kılıç Oldu!

Kuşadasısporun Teknik Patronu Erman Kılıç Oldu!
Kuşadasıspor, teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Anagold Erzincanspor ile yollarını ayıran teknik adam Erman Kılıç ile doldurdu.

Gürkan Ferhatoğlu ile yollarını ayıran Kuşadasıspor, yeni teknik direktörünü buldu. Siyah beyazlı ekip, bu sezon, aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Anagold Erzincanspor’dan gönderilen Erman Kılıç ile anlaşma sağladı. Bir dönem Galatasaray’da forma giyen genç teknik adamın işini siyah beyazlı ekip büyük ölçüde bitirirken iş imzaya kaldı. 38 yaşındaki çalıştırıcının önümüzdeki günlerde Kuşadasıspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

2.Lig ekibi, Anagold Erzincanspor’da bu sezon teknik direktörlük kariyerine başlayan Erman Kılıç, takımın başında çıktığı 9 müsabakada yalnızca 1 galibiyet alırken çizdiği kötü grafik sonucu takımdan gönderilmişti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!