Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
17 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2491.9
  • BIST
    9548.09
  • BTC
    63994.19$

Lüx Araçla Mazgal Hırsızlığı Kameralara Takıldı!

Lüx Araçla Mazgal Hırsızlığı Kameralara Takıldı!
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde lüks bir otomobil ile mazgal çalan şüphelilerin kameralara yansıyan görüntülerdeki rahatlığı pes dedirtti.

Olay, Kuşadası-Söke karayolu üzerinde bulunan Caferli Mahallesi yakınlarındaki bir inşaatın önünde yaşandı. İddiaya göre, 35 DC 6550 plakalı lüks otomobil ile iki şüpheli inşaatın önüne geldi. Otomobilden inen bir şüpheli, kısa bir süre etrafı kolaçan ettikten sonra Kuşadası-Söke karayolu kenarındaki kilolarca ağırlıktaki demir mazgalları tek tek söküp lüks otomobilin bagajına koydu. O anlar yakındaki inşaatın kamerasınca kaydedildi. Şüphelinin mazgalları çalarken arada sürücü ile sohbet edip rahat hareket etmesi pes dedirtti. Bütün mazgalları lüks otomobile yükleyen şüpheliler, daha sonra gözden kayboldu.

Mazgalın yerinde olmadığını gören inşaat yetkilileri, güvenlik kamerasını izlediklerinde ise gözlerine inanamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kamera görüntülerini alıp mazgal hırsızlarını bulmak için çalışma başlattı. Kamera görüntülerinden şüphelilerden birinin V.A. olduğu tespit edildi. V.A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelinin ise arama çalışmaları sürüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!