Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63945.726$

Mustafa Bayraktar'dan Sığınmacılara Tepki!

Mustafa Bayraktar'dan Sığınmacılara Tepki!
Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, sığınmacılarla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamasında, sığınmacılarla ilgili olarak, “12-17 Eylül arası iş bırakma eylemi yaparak, greve gideceklerini söylemeleri, yediği kaba pislemekten başka bir şey değildir ve alçaklık içermektedir” diyen Başkan Bayraktar, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın hedef gösterilmeye çalışılmasınaysa karşı çıktı.
SIĞINMACILARIN KÜSTAHLAŞTIĞINI SAVUNDU
Suriye uyruklu vatandaşlar sosyal platform üzerinden kendilerinin ülkelerine gönderilmelerine yönelik açıklamada bunun siyasilere yönelik paylaşımlarda bulunmaya başladı. Suriyeliler özelikle platform üzerinden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef göstermeye başladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, sığınmacıların küstahlaştığını savundu. AK Parti hükumetinin sığınmacıların tavırlarına göz yumduğunu belirten Bayraktar, sığınmacıların haddini bilmesi konusunda uyarı yaptı.
“TÜRK MİLLETİ GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDADIR”
 Sığınmacılara yönelik açıklamada bulunan Bayraktar, Türk milletinin Özdağ’ın yanında olduğunu ve destek verdiğini kaydetti. Sığınmacıların iş bırakma eylemi yapmalarının alçaklık olduğunun altını çizen Bayraktar, “Son günlerde sosyal medya üzerinden oluşturulan platformlarda Suriyelilerin kendilerinin gönderilmesini isteyen siyasetçileri hedef göstererek tutuklanmasını istemeleri ve tehditler savurmaları "Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır" misali arsızlığın ve rezilliğin son perdesidir. Bu konuda Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ı hedef gösteren kaçak, adi sığınmacılar bilmelidirler başkanımız yalnız değildir. Büyük Türk Milleti 'Bir tek sığınmacı kalmayacak, gerekirse zorla' diyen genel başkanımızın yanındadır. Burası Türk vatanı, herkes haddini bilecek. Yine sığınmacıların 12-17 Eylül arası iş bırakma eylemi yaparak, greve gideceklerini söylemeleri, yediği kaba pislemekten başka bir şey değildir ve alçaklık içermektedir. Genel Başkanımız Ümit Özdağ'ın yanında, Kuvayı Milliye ruhuyla dimdik durduğumuz belirtiyor ve Türk Milletini tehdit edenlere de canınız cehenneme diyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!