Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.31
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2293.3
  • BIST
    9056.01
  • BTC
    70817.65$

Padişah Torununun Oteline Sürpriz Talip!

Padişah Torununun Oteline Sürpriz Talip!
İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth, İran Şahı Rıza Pehlevi, yine dünyadan pek çok ünlü sanatçı, devlet adamı, kral ve kraliçeleri ağırlayan Kısmet Otel satılıyor.

Son padişah Vahdettin’in torununun çocuğu Hanzade Osmanoğlu Özbaş’a ait olan Kısmet Otel konumu ve tarihiyle Kuşadası’nın sembol yapılarından biri. Geçen yıl sonunda icradan satılacağı haberleri çıkan 74 odalı otel için 97 milyon TL bedel biçilmiş ancak satış durdurulmuştu.
'KOÇ GRUBU TALİP, PAZARLIK SÜRÜYOR'
İddialara göre Kısmet otele Kuşadası Marina’yı da işleten Koç Grubu talip. Bu otelle Koç Grubu’nun da ilgilendiği ve pazarlık aşamasının devam ettiği öğrenildi. Koç Grubu’nun şirketi Setur, Kısmet Oteli’nin hemen yanında olan Kuşadası Marina’nın işletmecisi ve geçen yıl burada bir otel yapmak üzere Dedeman Grubu ile görüştüğü yönünde haberler de çıkmıştı.

Hanzade Osmanoğlu Özbaş su borcu nedeniyle çok düşük bir bedelle icradan satışa çıkarılan otelin bu borcunu ödemiş ve Yeni Asır’da çıkan söyleşide otele 700 milyon TL’ye yurtdışından talebin olduğunu açıklamıştı. Ancak bugüne kadar bir gelişme de yaşanmadı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!