Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2324.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70850.81$

Pandemiye Rağmen Kuşadası'nda 23 Nisan Coşkulu Geçti!

Pandemiye Rağmen Kuşadası'nda 23 Nisan Coşkulu Geçti!
Türkiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl da evlerde ve balkonlarda kutlandı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Meydanı önünde pandemi kuralları gözetilerek gerçekleştirilen çelenk koyma töreni ile başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 101’inci kuruluş yıl dönümü, korona virüs salgını nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Kuşadası’nda da evlerde kutlandı.

Bayram nedeniyle Atatürk Anıtı’nda korona virüs tedbirleri gözetilerek bir tören düzenlendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman ile sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’ın Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşuna geçilmesi ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesine ait otobüs Kuşadası'na gelerek, kentin tüm mahallelerinde sokak konserleri verirken, Tarihi Kuşadası Belediye Bandosu sokak sokak gezerek, evlerinde sokak kısıtlamasından dolayı kutlamalardan mahrum kalan vatandaşlara bayram havası yaşattı.

AK PARTİLİ GENÇLER BAYRAK VE BALON DAĞITTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kuşadası Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri de çeşitli etkinlikler düzenledi. Kuşadası'nın Yaylaköy ve Yeniköy mahallelerinde oturan çocuklara ulaşan gençlik kolları, kapı kapı dolaşarak çocuklara Türk Bayraklı balon ve hediyeler verdi.

Kuşadası Ak Parti Gençlik Kolu Başkanı Seyfullah Zeyrek günün anlam ve önemine dikkat çekerken, "Çocuklarımız gök kubbe altında en masum olan, masumluğu ile tüm dünyaya umut olan, küçük elleriyle umuda sımsıkı sarılan geleceğimizin güvencesi yaşama sevincimizdir. Milli egemenliğimizin tecelligâhı TBMM'nin 101. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve milletin evini kuran kadroyu rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!