Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67944.940$

Rüşvet olayında adı geçen Zeki Fidandal'dan suç duyurusu!


Rüşvet olayında adı geçen Zeki Fidandal'dan suç duyurusu!
İş insanı Yakup Toprak'ın rüşvet iddialarına yanıt veren CHP Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zeki Fidandal konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Fidandal, ayrıca Yakup Toprak hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

İzmir Menderes'te işadamı Yakup Toprak, Sancaklı mahllesinde restore edip turistik tesis halinde getirdiği işletmenin ruhsatını alamadığını, ruhsat karşılığında kendisinden 250 bin doların yanı sıra bir aracın rüşvet olarak istendiğini, 45 bin dolar rüşveti makamda verdiğini, CHP Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zeki Fidandal'ında olayın içinde olduğunu iddia etmişti. 

Adının karıştırılmasına karşın sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Fidandal'ın iş adamı Yakup Toprak hakkında avukatları aracılığı ile suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Fidandal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bugün bazı yayın organlarında Menderes Belediyesi ile ilgili haberlerde ismimin de kullanıldığını gördüm. Şikayetçi kişinin şahsımla alakalı kullanmış olduğu ifadeler akıl ve mantık dışıdır. Haberi okuyunca derhal avukatlarımla iletişime geçtim ve ilgili kişi hakkında başta iftira olmak üzere kişilik haklarına tecavüz nedeniyle suç duyurusunda bulunmalarını söyledim. Sanırım çarşamba günü suç duyurusunda bulunmuş oluruz. Seçim ortamlarında karşılaşılan komplolardan biri ile karşı karşıyayız. Menderes Belediye Başkanı Sn Erkan Özkan'a da büyük saygısızlıktır. Başkan da gerekli yasal işlemleri başlatacaktır. Bu tür iftiralar beni asla yıldıramaz. Yolumuza devam ediyoruz. Saygılarımla." 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!