Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.21
  • ALTIN
    2247.4
  • BIST
    8718.11
  • BTC
    65558.79$

Sezon Değerlendirme Toplantısında Kuşadası'na Müjde

Sezon Değerlendirme Toplantısında Kuşadası'na Müjde
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, esnafla bir araya gelerek turizm sezonu değerlendirmesinde bulundu.

Her fırsatta hemşehrileri ve kentte faaliyet gösteren esnafla bir araya gelerek Kuşadası’nda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Ömer Günel, Erkan Yücel Sahnesi’nde düzenlenen bir toplantıyla esnafla buluştu. Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsnü Öten ile Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası (KESO) Başkanı Ahmet Çalım’ın da katıldığı toplantıda esnafın sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ömer Günel, “Kuşadası’nda 30 seneden bu yana yapılmayanları 3 buçuk yılda yaptık. Bu elbette ki sizlerin desteğiyle oldu” diyerek esnafa teşekkür etti.

“BU KENTİN HER KALDIRIMINI, HER ÇAKIL TAŞINI BİLİYORUM”
Geçtiğimiz yıl 24 milyon 165 bin TL’lik yatırımla turistik çarşıların alt ve üst yapısının bütünüyle yenilendiğini belirten Başkan Ömer Günel “Pandemi döneminde yenilediğimiz çarşılarımızla ilgili olumlu geri dönüşü bu sezon aldığımızı görmek bizleri çok memnun etti” dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yakalanan uyum ve iş birliği sayesinde Kuşadası’nda kısa süre içerisinde önemli işler yapıldığını ve kentin büyük bir değişim sürecine girdiğini ifade eden Başkan Ömer Günel “Tüm çalışmalarımızı uzun vadeli planlamalarla sürdürüyoruz. Bu kentin her kaldırımı, her çakıl taşı hakkında bilgim var. Çalışmalarımızı alt yapı ile birlikte yürüttüğümüz için biraz uzun sürebiliyor ancak yenilenen bölgelerde uzun yıllar boyunca sorun yaşanmıyor. Şu anda Camiatik, Dağ ve Hacıfeyzullah mahallelerinde alt ve üst yapıyı yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz. Bezirgan Sokak’ın 50 yıllık sorununu çözdük. Davutlar’da sürdürdüğümüz çalışmaları ana yollar ile birlikte en kısa sürede tamamlayacağız. Cumhuriyet Mahallesi’nde çalışmalara başladık. Mahalleye içme suyu hattı döşenecek ve 50 bin metrekarelik alanda üst yapı çalışması yapılacak. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi çok kısa süre içerisinde doğalgaza kavuşacak” dedi.

“KENT MEYDANI KUŞADASI’NIN DEĞİŞİMİNE İVME KAZANDIRACAK”
Tütüncüler Kavşağı’nda yaşanan trafik sıkışıklığı sorununu da yolu genişletmek sureti ile kısa sürede çözeceklerini ifade eden Başkan Ömer Günel “Kuşadası’nın değişimi Kent Meydanı projesinin tamamlanması ile önemli bir ivme kazanacak. Yıkım çalışmalarına en geç Ocak başında başlayacağız. Esnafımızın da bir an önce tahliye işlemlerine başlamaları gerekiyor. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz” dedi.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR
Toplantıda konuşan KUTO Başkanı Serdar Akdoğan, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, KESO Başkanı Ahmet Çalım ve Kuşadası esnafı ise turizm sezonunun verimli geçmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek turistik çarşılarda yürütülen yenileme çalışmaları nedeniyle Kuşadası Belediyesi’ne ve Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

ANKETKuşadası Belediyesi'nin Kent Meydanı Projesini Destekliyor musunuz?Ankete Katılmak İçin Tıklayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!