Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68141.338$

Suç makinelerine polisten operasyon!

Suç makinelerine polisten operasyon!
Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonlarla 26 yıl 6 ay ile 13 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.Ç. ve F.B'yi saklandıkları yerde kıskıvrak yakaladı.

Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe genelinde suçlu veya suçluların yakalanması amacıyla sürdürdükleri çok yönlü ve titiz çalışmalarına devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Ekipler düzenledikleri operasyonda "Kasten Yaralama" suçundan aranan ve hakkında toplam 26 yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.Ç. isimli şahsı Dağ Mahallesinde bulunan bir adreste yakalayarak gözaltına aldı.

Ayrıca yine tespit edilen bir adrese düzenlenen operasyonda "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Mala Zarar Verme suçlarından aranan ve hakkında
toplamda 13 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile bin 100 TL adli para cezası bulunan F.B. isimli şahsı Yavansu Mahallesinde yakalayarak gözaltına aldı. 

Emniyetteki yasal işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen C.Ç. ile F.B. tutuklandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!