Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2528.5
  • BIST
    10714.84
  • BTC
    66923.413$

Tek Yön Çilesine Büyükşehir Neşter Vurdu!

Tek Yön Çilesine Büyükşehir Neşter Vurdu!
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kısmet Otel ile Tariş arazisi arasındaki yolu bölen ve çok sayıda trafik kazasına neden olan orta refüjü yıkarak 2 şeridi birleştirme çalışmalarına başladı.

CHP'li Kuşadası Belediyesiʼnin tek yön inadı ile arapsaçına dönen kent içi trafikte en büyük çıbanbaşlarından biri olan orta refüjlere Aydın Büyükşehir Belediyesi el attı. Uygulama başladığı günden bu yana çok sayıda trafik kazasına neden olan Atatürk Bulvarıʼnı bölen orta refüj, Büyükşehir ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı. Yolun Kısmet Oteli ile Tariş arazisi arasındaki bölümünde yürütülecek çalışmalar sırasında, Atatürk Bulvarıʼnda yağmur sularının neden olduğu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için bir tahliye kanalı oluşturulacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesiʼnin 17 günlük tam kapanma sırasında tamamlamayı planladığı çalışmalar sonrasında yeniden asfaltlanacak olan Atatürk Bulvarı, bu düzenleme ile birlikte sıkıntı kaynağı olmaktan çıkartılacak. Daha önce de ilçenin belli noktalarında tek yön uygulamasından vaz geçilmesini sağlayan Aydın Büyükşehir Belediyesiʼnin, yaşamın normale dönmesinden sonra ihtiyaçlara göre Kuşadası Trafiğiʼnde yeni düzenlemeler yapacağı kaydedildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!