Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63984.024$

Trafiğe Kapalı Alanlara Giren Motosikletlere Ceza Yağdı!

Trafiğe Kapalı Alanlara Giren Motosikletlere Ceza Yağdı!
Kuşadası’nda trafiğe kapalı alanda motosikletlere yönelik denetim yapıldı. Denetim sonucu trafik kurallarına uymayan 59 sürücüye para cezası kesildi. Denetim sırasında, polisi görüp kaçmaya çalışan sürücülerde cezadan nasibini aldı.

Kuşadası’nda Tarihi Kaleiçi sokaklarında ve Sağlık caddesinde trafiğe kapalı olan alanlarda motor kullanan sürücülere 427’er TL ceza kesildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekipleri ve Kuşadası Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yer aldığı uygulamada motorlu bisiklet ve motosikletleri “yayaların kullanmasına ayrılmış yerlerde sürmek”, maddesi gereğince motosiklet sürücülerine 427’er TL trafik cezası kesildi. Dört farklı maddeden kuralları ihlal eden sürücülere toplam 23 bin 807 TL cezai işlem uygulandı.

"MOTORLAR YÜZÜNDEN AİLELER YÜRÜYEMİYOR"
Trafiğe kapalı cadde üzerindeki bulvarda yürüyüş yapan Sercan T., "Bu uygulama çok güzel oldu. Çünkü burada yayaya açık olan yolda motorlar yüzünden aileler yürüyemiyor. İnsandan daha çok motor kalabalığı var burada. Kalabalıkların arasına dalıp geçiyorlar. Bence herkese ceza kesmeliler. Çünkü burası yaya yolu, motosiklet yolu değil. Motosikletlerin tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Çünkü yavaş geçmiyorlar, hızlı geçiyorlar ve insanlara çok yakın geçiyorlar. Uygulamanın çok güzel olduğunu ve daha önce yapılması gerektiğini düşünüyorum, yine de emniyetimize teşekkür ederim" dedi.

Bazı sürücülerin, ekipleri görünce kaçmaya çalıştıkları gözlemlenirken, yetkililer bu uygulamaların günlük belirli aralıklarla devam edeceğini belirttiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Cahide Ağaoğlu
    16-06-2022 01:44

    Bu saygısız motor sürücüleri üst geçitlerde dahi karşımıza çıkıyor daha ciddi önlem alınmalı

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!