Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64232.608$

Trafik Denetiminde Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdı!

Trafik Denetiminde Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdı!
Kuşadası polisi tarafından gece yarısı yapılan trafik denetimlerinde 3 motosiklet sürücüsüne yarım saat içerisinde toplam 20 bin 646 TL para cezası uygulanırken aranan bir kişi de yakalandı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin bazı noktalarında trafik denetimi yapıldı. Yapılan uygulamada, motosiklet sürücülerine sürücü belgesi, kask, sigorta, fenni muayene ve hız sınırı denetimi yapıldı.

Sürücülere gerekli uyarıların yapıldığı denetimlerde, “Ehliyet sınıfı dışında araç kullanmaktan, “Sürücü belgesiz araç kullanmaktan”, “Muayenesiz araç kullanmaktan, Zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmamaktan” ve “Alkollü araç kullanmaktan” dolayı yarım saat içerisinde üç motosiklet sürücüsüne toplam 20 bin 646 TL para cezası uygulandı. 

Polisin dikkati sonucu durdurulan bir motosiklet sürücüsünün yapılan GBT sorgulamasında sürücünün Kuşadası Sulh Ceza Hakimliğince TCK Madde 106/1 ile TCK Madde 125/1 “Tehdit ve Hakaret" suçundan arandığı öğrenilirken, şahsın A.K. olduğu tespit edildi. A.K. gözaltına alınarak İlçe Emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!