Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2296.2
  • BIST
    8997
  • BTC
    70550$

Yaylaköy Beyaz'a Büründü!

Türkiye'de ''deniz, güneş ve kum'' denildiğinde ilk akla gelen yerlerin başındaki Kuşadası'na bağlı Yaylaköy'e kar yağdı.

Hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düştüğü ilçede, hafta sonu etkili olan sağanak, bu sabah yerini kar yağışına bıraktı. Sabah erken saatlerde yağan kar, yüksek kesimlerde etkili oldu. 

Bugün sabaha karşı yağan kar, ilçenin yüksek kesimi olan Yaylaköy Mahallesi’nde etkisini gösterdi. Denizde fırtınaya karşı da tekneler, balıkçı barınağında demirli kaldı. İlçede ağır hava şartlarının bugün ve yarın da devam edeceği duyurularak, vatandaşlar sel baskını ve fırtınaya karşı ikaz edildi. Karın yağmasıyla birlikte yarı yıl tatilin son günlerini fırsat bilen vatandaşlar kartopu oynayıp karın keyfini çıkarırken, bazı vatandaşlar ise fotoğraf çekinerek karın tadını çıkardı.

Bu yıl kar yağışının geciktiğini belirten Can Altıntaş, karın bereket olduğunu ve yağışların özellikle çiftçiler için sevindirici olduğunu söyledi. Altıntaş, Kar yağışından dolayı mutluyuz. Kuşadası'nda sık sık göremediğimiz şeyler bunlar. O yüzden tadını çıkarmaya geldik.  Yağışın devam etmesini isteyen vatandaşlar, kuraklık karşısında yağışların herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!