Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2469.4
  • BIST
    9536.16
  • BTC
    63388.6$

Yılbaşı'nda Kuşadalıları Zehirleyeceklerdi!

Yılbaşı'nda Kuşadalıları Zehirleyeceklerdi!
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde takibe alınarak durdurulan bir araç ve bir eve gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 kişi de gözaltına alındı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenledikleri başarılı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Aldıkları bir istihbaratı değerlendiren ekipler takibe aldıkları aracı Kuştur mevkiinde durdurdu. Durdurulan araçta narkotik köpeği Honaz eşliğinde yapılan aramalarda aracın bagaj kısmında bulunan köpek maması poşeti içerisinden 40 gram takoz esrar ile 50 gram esrar maddesi olmak üzere toplam 90 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

ADRESE BASKIN YAPILDI
Ayrıca soruşturmayı derinleştiren narkotik ekipleri Değirmendere Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda evde yapılan aramalarda da 171 adet uyuşturucu hap ve 0.40 gram kokain maddesi ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda uyuşturucu maddelere el konulurken, araç sürücüsü Y.Y. ve evde bulunan M.K.D. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!