Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2301.7
  • BIST
    9075.66
  • BTC
    71302.75$

Yola Fırlayan Motosiklet Kazaya Sebep Verdi!

Yola Fırlayan Motosiklet Kazaya Sebep Verdi!
Kuşadası’nda saydam tıp merkezi önünde meydana gelen kazada yaya geçidinden yola fırlayan motosiklet sürücüsü kazaya neden oldu.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde motosiklet sürücüleri tehlike yaratmaya devam ediyor. Yaya kaldırımlarını yol olarak kullanan, ters yöne girerek otomobil sürücüleriyle burun buruna gelen, seyir halindeki araçların sağından geçen kural tanımaz motosiklet sürücüleri her geçen gün artış gösteriyor.

Alınan bilgiye göre, Rize’den Kuşadası’na tatile gelen Hasan Başusta yönetimindeki 53 FP 042 plakalı otomobil sürücüsü Candan Tarhan bulvarı’nda seyir halindeyken yaya kaldırımından yola fırlayan motosiklet sürücüsüne çarpmamak için ani fren yaptı. Ani fren yapan Başusta’ya bu sırada arkasından gelen 35 AP 9557 plakalı Mustafa İnallez yönetimindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle hava yastıkları açılan araçta maddi hasar meydana gelirken, araçta bulunan küçük kız çocuğu şoka girdi. Kaza sonrası yolun bir kısmında uzun kuyruklar oluştu. 

Kaza ile ilgili açıklama yapan sürücü Başusta, “Rize’den bir haftalık tatile geldik, günlerdir buradayız ama ciddi şekilde motosikletler dikkatsiz, birkaç gün öncede şehir merkezinde buna benzer bir şey yaşamıştık, nereden çıkacakları belli değil, bunlara bir önlem alsınlar” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!