Zehir Taciri Kuşadası'nda Yakalandı!

Aydın’da uyuşturucu ticareti suçundan hakkında 11 yıl 9 ay hapis cezası bulunan E.Y. Kuşadası’nda polisin operasyonu ile yakalandı.
AYDIN İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önceden torbacıya yaptığı işkence ile haberlere konu olan E.Y’nin Kuşadası’nda saklandığı yeri tespit etti.
Uyuşturucu ticareti suçundan hakkında 11 yıl 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan E.Y. polisin düzenlediği operasyon ile kıskıvrak yakalandı. Operasyon sırasında evde bulunan ve göz altına alınan L.D. ile M.E.’ye uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. Evde yapılan aramada 0.50 gram uyuşturucu, pompalı tüfek ve 4 adet dolu kartuş ele geçirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kıbrıs'taki Ani Ölüm Kuşadası'nı Yasa Boğdu!
- Gümrük Muayenesi Bekleyen Araçlar Dışarıda, Şahsi Araç İçeride!
- Kuşadası Belediyesi 2 İş Makinesi Operatörü Alacak!
- AKP'li Tarım Bakanı Yumaklı’dan AKP'li Aydın Büyükşehire ‘Uygunsuzluk’ eleştirisi
- Kuşadası'nda Alkollü Sürücü Skuter Sürücüsünü Hayattan Kopardı!



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.