Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.16
  • ALTIN
    2244.8
  • BIST
    8735.13
  • BTC
    66138.4$

Can Dostlar Kuşadası'nda Emin Ellerde

Can Dostlar Kuşadası'nda Emin Ellerde
Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarına sunduğu tedavi, aşı, kısırlaştırma ve sahiplendirme hizmetlerinin yanı sıra Kuşadası Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden 7 gün 24 saat canlı olarak izlenebilme olanağı sunması hayvan severler tarafından takdirle karşılandı.

Başkan Günel’in göreve gelmesinin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokolle Kuşadası Belediyesi’nin yetki alanına giren Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, hasta, yaralı ve rehabilitasyona ihtiyacı olan sokak hayvanlarına sunduğu titiz ve özenli bakımın yanı sıra şeffaflığı ile de ön plana çıkmayı sürdürüyor. Merkez, güvenlik kameraları aracılığıyla Kuşadası Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden 7/24 canlı olarak izlenebiliyor.
“KENDİSİNE GÜVENEN BAŞKAN ÖMER GÜNEL”
Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni her fırsatta ziyaret ederek kedi ve köpeklerle yakından ilgilenen Başkan Ömer Günel’in twitter hesabından yaptığı “Can dostlarımıza sevgiyle bakıyoruz. Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizdeki can dostlarımızı 7/24 https://kusadasi.bel.tr/evcil-hayvan-rehabilitasyon/ adresimiz üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz” paylaşımına sevilen şarkıcı Cenk Eren’den yanıt geldi. “Bakın kendisine, Belediyesine güvenen Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel kameraları yerleştirmiş herkes izleyebilir diyor. Sizler de açın barınakların kapısını gelelim biz temizleyelim, hayvanların bakımını yapalım, başlarını okşayalım. El ele çözüme gidelim. Hadi Sayın başkanlar” diyen Cenk Eren’in paylaşımı kısa süre içerisinde hayvan severlerden büyük etkileşim aldı.

7/24 CANLI İZLENEBİLİR
“Kuşadası’nda can dostlarımıza sevgiyle bakıyoruz” diyen Kuşadası’nın hayvan sever Belediye Başkanı Ömer Günel ise “Hayvanlar bizim can dostlarımız ve onların en iyi koşullarda yaşamalarını sağlamak da hepimizin ortak sorumluluğu. Göreve geldiğimiz günden bu yana Kuşadası Belediyesi olarak can dostlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Bunun neticesinde de Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizin koşullarını her geçen gün iyileştirerek kısa süre içerisinde şu an bulunduğu duruma getirmeyi başardık. Merkezimizde konuk ettiğimiz can dostlarımıza hayvan sever personelimiz tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle bakıldığından kimsenin en ufak bir şüphesi bulunmasın. Arzu eden tüm hayvan sever dostlarımız belediyemizin internet sitesinden merkezimizi 7/24 canlı olarak izleyebilir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!