Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68266.110$

CHP'li Aday adayının saygısız davranışı tepki çekti!

CHP'li Aday adayının saygısız davranışı tepki çekti!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü'nün düzenlediği toplantıda, CHP Kuşadası Belediye Başkan aday adayı olan Bahar Ballı'nın yaptığı konuşmaya partililer sert tepki gösterdi. Konuşmasında siyasi nezaket ve üsluptan uzak davranışlar sergileyen Ballı'nın, toplantıyı terk ettikten sonra CHP'ye muhalif olan yerel bir medya kuruluşuna röportaj vermesi ise akıllara "Bahar Ballı AKP'ye mi çalışıyor?" sorularını getirdi.

Kuşadası'nda yaklaşan 2024 yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adaylarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Kuşadası Belediye Başkanı ve belediye başkan aday adayı olan Ömer Günel, Murat Saraç, Mehmet Zeki Fidandal ve Bahar Ballı da katıldı. Yerel seçim öncesi birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Bahar Ballı'nın yaptığı konuşma tepkilere neden oldu.

CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek'in konuşmasından hemen sonra diğer aday adaylarına izin bile vermeden hemen mikrofunu eline alan Bahar Ballı, CHP'yi yerden yere vuran bir konuşma yaptı. CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nde bugüne kadar görev yapan herkese suçlamalarda bulunan Ballı'nın konuşması, partililerce tepkiyle karşılandı.

Konuşmasının sonunda mikrofonu masaya çarpan Ballı, soluğu parti binasının hemen dışında bekleyen ve CHP'ye muhalif yerel bir medya kuruluşunun yanında aldı.

MEĞER AKP'DENDE ADAY ADAYI OLMUŞ
Eski bir bürokratın eşi olan Bahar Ballı'nın 2014 yerel seçimleri için İzmir Güzelbahçe'den AK Parti'den aday aday olduğu öğrenildi. Ortalığı karıştıran Ballı'nın Akp'den aday adaylığı dönemdeki fotoğrafı ise sosyal medyada paylaşıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!