Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.73$

Dev Kruvaziyer Kuşadası'nda!

Dev Kruvaziyer Kuşadası'nda!
Dünyanın en büyük ve lüks kruvaziyerleri arasında gösterilen Marşal Adaları bandıralı 224 metrelik Seven Seas Splendor, Türkiye'deki ilk seferini Kuşadası'na gerçekleştirdi.

Kuşadası'na gemi seferleri sürerken, esnaf turizm sezonunun dışındaki bu gelişmelerden memnun. Yapımı 2020 yılında tamamlanan Seven Seas Splendor, 546 personeli ve 362 yolcusuyla Türkiye'deki ilk seferini Ege Port Limanı’na gerçekleştirdi. İçinde tiyatro ve sinema salonları, açık ve kapalı yüzme havuzu, restoranlar, alışveriş merkezi, masaj, sauna, spa merkezi, spor salonları ve müzeyi aratmayacak iç dizayn görünümüne sahip kruvaziyer gemisinden inen çoğunluğu Amerikalı yolcular, İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi turuna katıldı. Turdan dönen yolcular Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

SEFERLER DEVAM EDECEK, ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK

Seven Seas Splendor isimli kruvaziyer gemisinin Türkiye'deki ilk seferini Kuşadası Limanı’na yapması dolayısıyla Global Ports Holding Doğu Akdeniz Bölge Direktörü ve Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, gemi kaptanı Dıego Mıchelozz’ye plaket verdi. Yarın İstanbul seferini gerçekleştirecek olan kruvaziyer gemisi, yolcu değişimini gerçekleştirmesinin ardından 30 Ekim Cumartesi günü Kuşadası Limanı’na ikinci seferini gerçekleştirecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!