Dikkatsiz Sürücü Polis Otosuna Çarptı!

Candan Tarhan bulvarında meydana gelen kazada bir kuruyemiş firmasına ait olan dağıtım aracı, kavşaktan geçmekte olan polis otosuna çarptı.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yürürlüğe giren tek yön uygulaması sonrası 50.yıl caddesi çıkışı ile Candan Tarhan bulvarı meteoroloji kavşağında yapılan yeni düzenleme ile kavşakta yaşanan kargaşa, sürücüler için tehlike oluşturmaya devam ediyor.
Alınan bilgiye göre, 50. Yıl istikametinden Candan Tarhan bulvarına seyir halinde olan Özhan Kaynarca yönetimindeki 34 CMF 824 plakalı minübüs sürücüsü bu sırada kavşaktan geçmekte olan görevli polis otosuna çarptı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada sürücü Kaynarca’nın ekip otosunu görmediği ve yorgun olduğunu söylediği ifade edildi. Yolun bir süre trafiğe kapalı olmasından dolayı kavşakta uzun kuyruklar oluştu. Sürücüler geldikleri istikametten geri dönmek zorunda kaldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası’nda kızına hediye aldığı otomobil dakikalar içinde yandı: LPG tankı patladı!
- Kuşadası'nda imar planı değişti!
- Kuşadası'nda otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı! 1 ölü
- Başkan Günel “Biz rantı ortadan kaldıran bir imar revizyon planı hazırladık”
- Kuşadası'nda kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu!
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.