Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63835.612$

Eski Dosttan Başkan Günel’e “Mercedes” Jesti!

Eski Dosttan Başkan Günel’e “Mercedes” Jesti!
Kuşadası Belediye Meclisi’nin ocak ayı oturumunda gündeme gelen Mercedes Sprinter aracın hibesinin arkasında Değirmendere ve Davutlar Bölgesi’nde inşaatlar yapan yatırımcı firma çıktı.

Kuşadası Belediye Meclisi'nin dün yapılan toplantısında Ömer Günel’in kim olduğunu hatırlamadığı bağışçı Şehmuz Düken’in sosyal medya hesaplarında Kuşadası Belediye Başkanı ile birlikte fotoğraflarının yer alması dikkat çekti.

Meclis oturumunda bir şirketin Kuşadası Belediyesi’ne koşul öne sürmeksizin yaklaşık değeri 500 bin lira olan Mercedes Sprinter minibüs bağışlamak istediği açıklandı. Başkan Günel, bu bağışın kabulü için onay isteyince bazı meclis üyeleri bağışçının kim olduğunu sordu. Kuşadası Belediyesi’nin facebook hesabından da canlı yayınlanan görüşmesi sırasında bu soruya cevap vermek için çevresindekilerden yardım istedi. Belediye çalışanlarından alınan bilgi üzerine bağışçının Aydın Merkezli Bemka Yapı Limited Şirketi’nin sahibi Şehmuz Düken olduğu açıklandı.

Yapılan araştırmada, adı geçen bağışçı şirketin Kuşadası aralarında Loca Residans isimli iddialı projenin de yer aldığı bazı yatırımları olduğu belirlendi. Günel’in de adını hatırlamadığı şirket sahibi Şehmuz Düken’in sosyal medya hesaplarında Kuşadası Belediye Başkanı ile birlikte çekilmiş fotoğraf paylaştığı dikkat çekti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!