Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64232.608$

Grand ve Orient Bazaar Projesi Başladı!

Grand ve Orient Bazaar Projesi Başladı!
Kuşadası’nın en eski turistik çarşısı olan Grand ve Orient Bazaar’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yapılan yenileme çalışmaları Kıbrıs Caddesi’ne ilk kazmanın vurulmasıyla başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi, kruvaziyer gemileriyle kente gelen turistlerin alışveriş yapmak için uğradığı ilk turistik çarşı olan Grand ve Orient Bazaar’da yenileme çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik alanda yürütülecek çalışmada Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilk kazma Kıbrıs Caddesi’ne vuruldu. İlgili kurumlarla eş zamanlı ilerleyecek projede önce bölgede zemin sökümü, tesviye ve hafriyat çalışması yapılacak. Ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, içme suyu hattı, Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başlayacak. 7/24 esasına göre gerçekleşecek olan proje tamamlandığında Grand ve Orient Bazaar modern ve estetik görünümüyle turistleri ağırlayacak.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Grand ve Orient Bazaar’da başlayan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Birim müdürleri ile birlikte bölgeyi dolaşan Başkan Ömer Günel, saha amirlerinden bilgi aldı. Çarşı esnafı ile sohbet eden Başkan Günel, ekiplere çalışmaların bir an önce bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Başlatılan hizmet seferberliğinden dolayı yüzü gülen esnaf da Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!