Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2326.3
  • BIST
    9117.07
  • BTC
    70104.96$

Kılıçdaroğlu'na Şov Yapmak İçin İkiçeşmelik Mağdur Ediliyor!

Kılıçdaroğlu'na Şov Yapmak İçin İkiçeşmelik Mağdur Ediliyor!
CHP'li Kuşadası Belediyesi, tüm imkanlarını CHP Lideri’nin gelmesi beklenen Sevgi Plajı’ndaki düzenlemelere seferber edince, ilçe merkezinde yapımına başlanan yollar yarım bırakıldı…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Davutlar’daki Sevgi Plajı’nda yapılan tesislerin açılışı için yapacağı ziyaret, Kuşadası’nda koskoca bir mahalleyi mağdur etti. Kuşadası Belediyesi tüm imkanlarını Sevgi Plajı’ndaki düzenlemeler için seferber edince, ilçe merkezindeki İkiçeşmelik Mahallesi’nde yapımına başlanan yollar yarım bırakıldı, bölgede yaşayan vatandaşlar toz-toprağa mahkum oldu.

Bazı ihalelerle ilgili iddialar nedeniyle CHP Genel Merkezi ile ilişkilerinin bozulduğu iddia edilen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtemel ziyareti için resmen seferberlik ilan etti. Belediye’nin tüm olanakları, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Davutlar Sevgi Plajı içinde ortaklaşa yapılan Adakamp’ın çevre düzenlemesinin kusursuz olması için tahsis edilince ilçe merkezindeki pek çok ekip de buraya kaydırıldı.

İddialara göre, açılışın “şov”a dönüşmesini hedefleyen seferberlik nedeniyle İkiçeşmelik’teki yol yapım çalışmalarını gerçekleştiren ekipler de Sevgi Plajı ve çevresindeki düzenlemeler için görevlendirildi. Ancak öncelik Sevgi Plajı’na verilince, İkiçeşmelik Mahallesi’ndeki yarım yollar kaderine terk edildi. Günlerdir toz-toprakla boğuşmak zorunda kalan mahalle sakinleri de bu duruma isyan etti. İkiçeşmelik sakinleri, CHP Genel başkanı’ndan son durumu görmesi için mahalleye gelmesi yolunda çağrı yaparak, “Sosyal belediyecilik, kişiye veya adrese özel hizmet demek değildir. Oy verdiğimiz partinin başkanı gelip yerinde inceleme yaparsa, gözünü boyamak için başka insanların nasıl mağdur olduğunu görür” diye konuştular.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!