Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2488.0
  • BIST
    9468.26
  • BTC
    64915.07$

Kuşadası'nda Ameliyat Sonrası Makas Unuttular!

Kuşadası'nda Ameliyat Sonrası Makas Unuttular!
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir kadın geçirdiği ameliyat sonrası uzun süre karın ağrısı yaşadı. Ameliyat esnasında karnında makas unutulduğu fark edilen kadın geçirdiği operasyonla sağlığına kavuştu.

Kuşadası’nda özel bir hastanede midesindeki sorun nedeniyle geçen mart ayında ameliyat olan 65 yaşındaki Nurcihan Öğmen, bir süre sonra karın ağrısı yaşamaya başladı.

Yaklaşık 2 ay bu sorunu yaşayan kadın, Söke Devlet Hastanesine giderek çektirdiği röntgenle karnında makas olduğunu öğrendi. Özel hastanedeki ameliyat ekibinin Nurcihan Öğmen'in karnında unuttuğu makas Söke Devlet Hastanesi'nde yapılan ikinci bir ameliyatla alındı.

"YAŞADIĞI ACILAR DAVA AÇMASINA NEDEN OLDU"

Nurcihan Öğmen, avukatı Mehmet Korkut aracığıyla mide ameliyatını gerçekleştiren doktor ve özel hastane hakkında dava açtı. Yapılan ihmal ve dikkatsizlik sonucunda mağduriyet yaşadığını dile getiren Öğmen “Ne derdimi anlatabildim, ne de acımı. Benim başıma geldi, başkası yanmasın. Doktora defalarca gidip durumu anlatmama rağmen beni geçiştirdi, sen naz yapıyorsun diyerek başından attı” ifadelerini kullandı.

“SORUMLULARIN CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM”

Nurcihan Öğmen'in eşi Kubdettin Öğmen ise konuyu yargıya taşıdıklarını ve bu işin takipçisi olacaklarını belirterek “Şimdi konuyu yargıya taşıdık, şu anda savcılığa dilekçeyi verdik, olay mahkemeye intikal etmiştir. Biz diyoruz ki kimse bu mağduriyeti yaşamasın. 2 ay boyunca kimse bizi dinlemedi. Yahu hastanın şikayeti var ve sürekli gelip dile getiriyor, insan hiç ilgilenmez mi? Bir film çekmez mi” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!