Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.31
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2293.3
  • BIST
    9056.01
  • BTC
    70817.65$

Kuşadalı Kayıp Genç Her Yerde Aranıyor!

Kuşadalı Kayıp Genç Her Yerde Aranıyor!
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Berk Ergier'den dün öğlen saatlerinden bu yana haber alınamıyor. Konu Atv'de yayınlanan Müge Anlı'ya taşındı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Berk Ergier, işe gitmek için evden ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu. Dün öğle saatlerinde işe gitmek için evden ayrılan Berk Ergier'in ofise gitmemesi üzerine şüphelenen iş arkadaşları Ergier'in ailesine haber verdi. Ailesinden ayrı vakit geçirmediği ve haber vermeden hiçbir yere gitmediği söylenilen Ergier'in durumunu polise bildiren aile, olayı yakınlarına da anlatarak kaybolan adamı aramaya başladı.

3 yaşında kızı olan ve kızından ayrı kalmaya dayanamadığı söylenilen kayıp adam için 1 haftadan önce izin çıkmayacağının söylenmesi üzerine sosyal medyada kayıp ihbarı yapan aile, kayıp adamın bulunması için elinden geleni yapacağını belirtti.

En son saat 14.30 da Kuşadası otogar tarafından Kervansaray’ın oradaki işine doğru yürüyerek yola çıktığı bilinen adamın change ofiste çalıştığı için yanında yüklü miktarda para olabileceğini ve bu yüzden kaçırılmış olabileceğini düşünen aile Müge Anlı'ya da başvurdu. Kimseyle kavgalı olmadığını ve arasının herkesle iyi olduğunu belirtilen aile, ''Küçücük Kuşadası'nda bir insan nasıl bulunamaz'' diyerek isyan etti.

MÜGE ANLI ARIYOR

Ulusal kanallardan Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile `Tatlı Sert` programına konu olan kayıp Berk Eriger ile ilgili Müge Anlı olayı aydınlatama çalışıyor. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!