Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2325.7
  • BIST
    9096.59
  • BTC
    70226.71$

Kuşadası'na 3 Kruvaziyerle 2 Bin 139 Turist Geldi

Kuşadası'na 3 Kruvaziyerle 2 Bin 139 Turist Geldi
Aydın’ın Kuşadası ilçesi Ege Port limanına 3 kruvaziyerle gelen yaklaşık 2 bin 139 yolcu ve bin 800 personel esnafa çifte bayram yaşattı.

Sabah saatlerinde yanaşan Panama Bayraklı MSC Lirica, Malta Bayraklı Azamara Pursuıt ve Malta Bayraklı Celestyal Olympıa isimli kruvaziyerler ile yaklaşık 2 bin 139 turist ve bin 800 personel geldi. Turistlerin bir bölümü tur kapsamında Efes ve Meryem evini ziyarete gitti. Ziyaretçilerin büyük bölümü ise ilçede kalarak alışveriş yaptı.

Bayramın Birinci günün de Star Flayer, Norvegian Jade ve Celestyal Crıstal İsimli kruvaziyer gemileriyle 2 bin 570 yolcu geldiğini belirten Global Ports Holding Doğu Akdeniz Bölge Direktörü ve Kuşadası Ege Port Limanı Genel Müdürü Aziz Güngör, “bugün Sabah saatlerinde  yanaşan Panama Bayraklı MSC Lirica, Malta Bayraklı Azamara Pursuıt ve Malta Bayraklı Celestyal Olympıa isimli kruvaziyerler ile yaklaşık 2 bin 139 turist ve bin 800 personel geldi” dedi.

Güngör, “ Bayramın üçüncü ve son gününde de Ege Port Kuşadası Kruvaziyer Limanına Bahama Bayraklı Seabourn Encore, Marshall Islands bayraklı Sırena, Bahama Bayraklı Star Prıde ve Norveç Bayraklı Vıkıng SKY isimli 4 kruvaziyer gemisi limanımızda olacak. Bu gemilerlede yaklaşık 3 bin turistin limanımıza geleceğini umut ediyoruz. Ramazan Bayramı nedeniyle yerli ve yabancı tatilci akınına uğrayan Kuşadası’nda, Ege Port limanına gelen kruvaziyer gemileriylede esnafımız, bir nebzede olsa çifte bayram yaşadığını umut ediyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!