Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2395.5
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    61656.52$

Kuşadası'nda Evi Cephaneliğe Çevirmişler!

Kuşadası'nda Evi Cephaneliğe Çevirmişler!
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün kent genelinde suç ve suçlulara yönelik çalışmaları tüm hızla devam ediyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ilçe genelinde suç ve suçlulara yönelik olarak yaptıkları çok yönlü ve titiz çalışmalar devam ediyor. Alınan bilgiye göre, Devriye gezen ekipler durumundan şüphelendikleri  09 AE .... plakalı bir aracı durdurdu. Araçta bulunan iki şahıs araçtan indirilerek üst araması yapıldı. Şahısların yapılan gbt sorgulamasında V.S., ve H.E. olduğu tespit edildi. 

Araçta yapılan detaylı aramada, ön sağ koltukta poşet içerisinde 108 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde ve 3 adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Ekipler şahısların ikametinde yaptıkları aramada evin yatak odası kısmında, halının altında bulunan fayans zeminle kapatılmış bir delik içerisine gizlenmiş vaziyette, 1 adet Bora marka 9mm tabanca, 1 adet Gordone Barretta 7.65 mm tabanca, 1 adet MK ibareli kazınmış 7.65 mm tabanca, 19 adet 7.65 mm ve 50 adet 9 mm tabanca mermisi, 6 adet değişik markalarda çalıntı olduğu tespit edilen cep telefonları ile, evin salon kısmında bulunan askının arka kısmında 1 adet Magnum ibareli pompalı tüfek ve bu silaha ait 46 adet fişek ele geçirildi. Polis, ele geçirilen tüm malzemelere el koydu. 

 Şüpheli iki kişi gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmek üzere emniyete götürüldü. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!