Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.60
  • ALTIN
    2480.8
  • BIST
    9549.88
  • BTC
    63164.74$

Kuşadası'nda Motorize Ambulans Ekipleri Göreve Başladı

Kuşadası'nda Motorize Ambulans Ekipleri Göreve Başladı
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri bünyesindeki motorize ambulans ekipleri, Aydın’ın üç ilçesindeki vakalara hızlı ve etkin müdahaleyle görevini sürdürüyor.

Aydın'da 2020 yılında kurulan motorize ambulans ekipleri, acil sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve etkin yapılabilmesi için canla başla görevine devam ediyor. 2022 yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte Efeler, Kuşadası ve Didim’de acil sağlık hizmetinin kalitesinin artırılmasının yanında vakaya ulaşımı da hızlandıran motorize ambulans ekipleri, özverili çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor.
VAKALARA HIZLI MÜDAHALE İÇİN GÖREVDE
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri’nin kurumsal sosyal medya hesabından da Aydın’ın üç ilçesinde görevini sürdüren motorize ambulans ekiplerinden övgüyle söz edilirken, paylaşımda, “Motorize Ambulans Ekiplerimiz Efeler, Kuşadası ve Didim'de trafik kazaları, boğulmalar, sokakta yaşanan bilinç kaybı, kalp krizi gibi vakalara hızla müdahale için görevde...” notu düşüldü. Halihazırda 4 motorize ambulansın hizmet verdiği Aydın’da ileride bu sayının daha da artırılması ve hizmet alanının ihtiyaca göre daha da genişletilmesi planlanıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!