Kuşadası'nda Okul'dan Atılan Yanlış Mesaj Paniğe Neden Oldu!

Kuşadası'nda yanlış bilgilendirme sonucu atılan toplu mesaj, veliler arasında paniğe neden oldu. İl Sağlık Müdürlüğü salgının söz konusu olmadığını açıklarken, okul yönetimi yeni bir mesaj yayımlayarak özür diledi.
Kuşadası'ndaki özel bir okulun yönetimi öğrenci velilerine, “Değerli velimiz; Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünden yapılan bilgilendirme.
Kuşadası'nda su kaynaklı (çeşme suyu, havuz suyu v.s.) amipli dizanteri salgını olduğu bilgisi gelmiştir. Bilgi ve dikkatinize sunarız” mesajını gönderdi. Mesaj kısa sürede sosyal medya platformlarında günün konusu haline geldi. Veliler sağlıklı bilgi almak için ilgilileri açıklama yapmaya davet etti.
ÖZÜR MESAJI YAYIMLADILAR
İl Sağlık Müdürlüğü, bilginin “Tamamen uydurma” olduğunu açıkladıktan sonra okul yönetimi bu kez bir özür mesajı yayımladı. “Salgın ile ilgili mesajımız okulumuz tarafından yanlış değerlendirme sonucu atılmış bir mesaj olup, böyle bir durum söz konusu değildir. Dikkate alınmamasını rica eder, özür dileriz” denilen mesajdan sonra İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, okul yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunulacağını söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası-Söke Yolunda Feci Kaza: 2 Ağır Yaralı
- Kuşadası-Selçuk Yolunda Feci Kaza: 1 Çocuk Öldü 5 Yaralı
- Kuşadalı İş İnsanı Karadeniz Tatil Turunda Feci Şekilde Hayatını Kaybetti!
- Kuşadası’nda Kruvaziyer Limanının ÇED Toplantısı’na Polis Müdahale Etti!
- Kuşadası'nda Denize Giren 61 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.