Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2415.3
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    61938.32$

Kuşadası'nda Vatan Partisi’nden Tabela Kararına Öfke!

Kuşadası'nda Vatan Partisi’nden Tabela Kararına Öfke!
Kuşadası Belediye Meclisi kentteki tabelalarla ilgili düzenleme kararı aldı. Pilot bölge olarak da Vatan Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu yer seçildi. Tabelalar söküldü ancak haftalardır hiçbir çalışma yapılmadı. Duruma tepki gösteren Vatan Partisi İlçe Başkanı Sevgi Sannav, siyasi partilerin tabela düzenlemesinden muaf olduğunu vurguladı.

Tabelalar düzenleme gerekçesiyle indirildi haftalar geçti hiçbir çalışma yapılmadı. Kuşadası Belediyesi'nin aldığı tabela düzenleme kararı tepkilere neden oldu.

Kuşadası Belediye Meclisi görüntü kirliliğini önlemek için 5 Ocak'ta karar aldı. Pilot bölge olarak da Vatan Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu bina seçildi. Tabelalar söküldü, haftalardır binada hiçbir çalışma yapılmadı. Vatan Partisi İlçe Başkanı Sevgi Sannav duruma tepki gösterdi.

Binadaki diğer işyeri sahipleri de durumdan şikayetçi olduklarını belirtti.

Kararda, binaların üst katlarına reklam ve tanıtım elemanı konulamayacağı belirtilirken, Vatan Partisi İlçe Başkanı Sannav, dış cephe masraflarının Kuşadası'nda binlerce işyeri sahibini mağdur edeceğini düşündüğünü söyledi.

Diğer siyasi partilerin binalarında herhangi bir çalışmanın gözlemlenmediğini söyleyen Sannav, Hepsinin tabelaları yerli yerinde duruyor, Belediye'nin bu konuda iyi niyetini kötüye kullandıklarını düşündüklerini ve bu yaklaşımlarını protesto ediyoruz, Vatan Partisi olarak hukuki ve siyasi platformlarda gerekli girişimleri başlatacaklarını söyledi.

Sannav ayrıca,  “Esnaf için bu uygulama durduk yerde masraf demek. Bakalım herkes altından kalkabilecek güce sahip mi?” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!