Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$

Mikrofonu masaya vuran CHP Aday Adayının eşi FETÖ'den ihraç çıktı!


Mikrofonu masaya vuran CHP Aday Adayının eşi FETÖ'den ihraç çıktı!
CHP’den Kuşadası Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Bahar Ballı’nın Vali Yardımcısı eşi İ.B.’nin İçişleri Bakanlığı kararıyla 18 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ gerekçesiyle görevinden uzaklaştırıldığı daha sonra ihraç edildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen parti içi tanıtım toplantısında mikrofunu masaya vurarak provakasyon girişiminde bulunan CHP Kuşadası Aday Adayı Bahar Ballı’nın eşi İ.B. 2010 yılında İzmire Vali Yardımcısı olarak atanmış, daha sonra ise İçişleri Bakanlığı kararıyla açığa alınmıştı. FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Aydın’da üç vali yardımcısı ve bir kaymakamın yanı sıra Bahar Ballı’nın eşi İ.B.’de gözaltına alınanlar arasında yer alıyordu. 

CHP’den Kuşadası Belediye Başkanlığına aday adayı olan ve bu süreçte yaptığı çıkışlarla kime ve neye hizmet ettiği bir türlü anlaşılamayan Bahar Ballı’nın tavır ve tutumları partililer tarafından tepkiyle karşılanmıştı. İşte CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı adayı Bahar Ballı’nın eşi İ.B.’nin FETÖ/PDY kapsamında önce görevden uzaklaştırılıp sonra da meslekten ihraç edildiğini duyuran o haberler..

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/aydinda-vali-yardimcilari-tutuklandi-40174742 

https://www.yeniasir.com.tr/gundem/2016/09/04/aydinda-5-amire-ihrac

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!