Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2520.3
  • BIST
    10731.26
  • BTC
    67262.69$

Odyssey of the seas sezonun ilk seferini gerçekleştirdi

Odyssey of the seas sezonun ilk seferini gerçekleştirdi
Aydın’ın Kuşadası ilçesine bu sabah gelen 3 kruvaziyer gemisi, toplam 5 bin 873 turist getirdi. Gemilerden inen turistlerin bir kısmı turlara katılara Efes Antik Kenti ve Meryemana başta olmak üzere ören yerlerini gezerken, bir kısım da ilçede kalıp alışveriş yaptı.

Kuşadası limanı'na bu sabah Bahama bayraklı Odyssey Of The Seas, Bahama bayraklı Seabourn Encore ve Marşal Adaları bayraklı Vista adlı kruvaziyer gemileri geldi. Üç gemi ilçeye toplam 5 bin 873 turist getirirken, dev yolcu gemisi Odyssey Of The Seas bu yıl ilk defa Kuşadası'na geldi.

Gemiden inen yolcular, folklor gösterileri eşliğinde karşılandı. Turistlerin bir kısmı tur programı kapsamında Efes ve Meryemana turuna katılmak üzere otobüslerle ilçeden ayrıldı. Kalan turistlerin ise kent merkezinde gezip, kafe ve restoranlarda oturdu ve alışveriş yaptı. Dünya kruvaziyer turizminin yaklaşık yüzde 25’inin gerçekleştiği Akdeniz’de, Kuşadası’nı 2024 yılının sonuna kadar yaklaşık 625 kruvaziyerle 1 milyonun üzerinde yolcunun ziyaret etmesi bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!