Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2325.5
  • BIST
    9088.69
  • BTC
    69736.44$

Viking Sky Yolcu Gemisi Kuşadası'nda!

Viking Sky Yolcu Gemisi Kuşadası'nda!
Norveç Bayraklı Viking Sky, 450 Amerikalı yolcuyla Kuşadası Limanı’na yanaştı.

Dünyanın en lüks 5 kruvaziyer gemisi arasında gösterilen Norveç Bayraklı Viking Sky, Kuşadası Limanı’na yanaştı. Yunanistan’ın İstanbul ve Kuşadası’nı zorunlu karantina listesinden çıkarmasından sonra ilk seferini 14 Ekim’de yapan ünlü gemi, 450 Amerikalı yolcu getirdi.

Sabah erken saatlerde Ege Port Limanına yanaşan geminin yolcularından bir bölümü Efes ve Meryemana turuna çıktı. Viking Sky’ın rotasına dahil ettiği Kuşadası ziyareti, turizmcilerin gelecek sezonla ilgili beklentilerini yükseltti. 20 Ekim'de tekrar gelecek olan Viking Sky, akşam saatlerinde Kuşadası'ndan ayrılacak. 

"ESNAF TEPKİLİ: 20 EURO SİFTAH YAPTIK" 

Gelen yolcuların çarşı içine girmeden doğrudan götürüldüğünü söyleyen Orient Pazar esnafı,"Pandemi nedeniyle zaten gemiler yarı kapasiteli geliyor, 930 kapasiteli yolcu gemisi 450 yolcuyla geldi, Gelen yolcularda rehberler eşliğinde alınıp doğrudan anlaşmalı yerlere götürülüyor, saat oldu 15.00 bu saate kadar yaptığımız 20 Euro siftah. Diğer arkadaşlarımızdan hiç yapamayan var, siftahı bile bu saatte yaptık, yetkililerin bu duruma müdahele etmesi gerekiyor, Çarşı esnafı yok sayılıyor bu böyle olmaz" dediler. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!